Vatra EmiliAna - magazin

 


  Din Vatra Familiei EmiliAna vrem să  vă oferim şi vouă un strop de sănătate şi de bucurie sufletească prin plantele spontane care cresc din belşug  în jurul nostru. În zona în care locuim noi s-au făcut teste ale solului şi ale aerului şi s-a constatat că singura poluare poate veni doar pe calea ploilor. Solul nu a cunoscut niciodată fertilizatori chimici iar în aer poluarea este minimă, cea mai apropiată şosea fiind la aproximativ 1 km distanţă. Plantele sunt culese manual, uscate în podul casei iar prelucrarea lor este făcută bineînţeles tot manual, în condiţii casnice, cu atentă grijă şi igienă.  ceea ce le face să aibă o putere terapeutică considerabilă, în comparație cu cele culese şi manevrate industrial.
    Eu folosesc aceste plante pentru familia mea şi cu toţii le apreciem deci vi le recomand şi vouă cu toată încrederea. Folosirea lor însă nu poate fi făcută decât la recomandarea doctorului sau după o documentare temeinică.
     Plantele sunt tăiate grosier, tocmai pentru a nu inteacţiona eu prea mult asupra lor, dar şi pentru că  în general se recomandă ca plantele să fie mărunţite cât mai aproape de momentul folosirii lor, multe dintre ele conţinând uleiuri volatile care la o mărunţire prealabilă se evaporă scăzând astfel valoarea terapeutică.
       Plantele sunt disponibile doar în limita stocului!
  Atenţie! Plantele se ţin în locuri foarte uscate! Ele se depreciază foarte uşor la umezeală!

Pentru comenzi intrați la magazin

din Vatra Familiei EmiliAnaNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu