marți, 17 martie 2015

Satele din visul Anastasiei - Rusia

     În Rusia, satele din visul Anastasiei sunt din ce în ce mai multe. Nu mai puţin de 250 de comunităţi declarate şi aprox. 1500 nedeclarate iar în multe din comunităţi sunt peste o sută de familii. În lume deasemeni sunt astfel de comunităţi. În Canada,  în SUA, sau în Europa.
     Se pare că dintre toate proiectele de comunităţi de până acum, din toată lumea, acest proiect ce are la bază Vatra Familiei este cel care funcţionează cel mai bine şi dovada este acest nr. impresionant de oameni care fac parte din proiect. Ei au luat visul Anastasiei în serios, nu doar ca pe o poveste de citit înainte de culcare. Ei nu s-au îndoit de autenticitatea visului, şi iată ce a ieşit: O mişcare care a ,,mişcat" până şi inima preşedintelui lor Vladimir Putin. Multe filme au fost făcute despre reuşitele lor, iar cel mai nou film aduce chiar confirmarea că mişcarea a ajuns până la urechile politicienilor.
      Îl puteţi vedea aici şi deşi nu este subtirat nu aveţi cum să nu înţelegeţi. Imaginile vorbesc de la sine. Filmul este sublim!
      Renaşterea Rusiei:
   
       Aici aveţi un colaj din filmele făcute în eco-satele Rodnoe şi Rodovoe:
https://www.youtube.com/watch?v=e8UAsXEEpuo

       Iar aici un fragment dintr-un film făcut în eco-satul Slavnoe (versiunile complete și traduse ale filmelor Rodnoe, Întâlnirea inimilor, si Slavnoe 1 și 2 se găsesc la editura Dianușa):

     Multe alte filme în limba rusă însă, se pot mai pot găsi. Aceste filme sunt dovezi incontestabile ale faptului că aceste cărți ale Anastasiei au trezit în oameni atât de puternic dorul de pământ încât au trecut imediat l fapte. Rezultatele? Oameni fericiți care planteză copaci, cresc grădini și copii sănătoși. Oameni a căror perspectivă de viitor este una realistă și luminoasă, bazată pe propriile Vetre de Familie.





     


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu